torstai 6. joulukuuta 2012

Alle kuukausi

  Alle kuukausi enää lähtöön. Tarkemmin sanottuna 28päivää. Tärkeimmät asiat on melkeinpä saatu tehtyä. Maanantaina jätin passihakemuksen ja kun sen ensi viikolla saan, niin haen viisumin. Sitten onkin enää pakkauksellisia ongelmia jäljellä. Finnairilta pitäisi kysyä kitaran kuljettamisesta, kun ajattelin sen saada mukaani. Ja äiti oli ihana ja osti rinkan joululahjaksi. Sitten pitäisi ajatuksella vielä miettiä mukaan pakattavia asioita. Lähinnä:

- ohut peitto
- hyttysverkko?
- kortisoonia
- tampooneja (joita ei löydy kuulemma kuin isoista kaupungeista :o)
- matka-adapteri (saa lentokentältä)
- linkkari

No ehtiihän tässä vielä arpoa ja säätää. Kohta alan laskea tunteja. Katselen joka päivä kännykkään ladattua ohjelmaa, mikä kertoo Goan sen hetkisen ajan ja lämpötilan. Kesä tulee kohta.


Ajattelin ajaessani takaisin kouluun, että kun lentokoneen pyörät nousee Helsinki-Vantaalta, niin voi olla, että siinä vaiheessa itken. En tiedä onko se sitten helpotusta vai huonoa oloa, mutta kuitenkin.


1 kommentti:

  1. Hei, väittäisin että Goalta saa kaikkea. Muualta Intiasta ei ehkä kaikkea saa kuin suurimmista kaupungeista, mutta Goa on vähän eri laatua. Siellä ei onneksi ole mitään tavarataloja (ellei ole tullut!), mutta Anjunan holleilla ainakin on ollut länkkäreiden supermarketteja. Voi, kunpa pääsisin Goalle myös, mutta ehkä ensi vuonna :)

    VastaaPoista