maanantai 4. helmikuuta 2013

Aika kuluu...


Day 34 – Anjuna, Calangute, Chappora

  Heräsin myöhään. Yhden jälkeen vasta. Aamupalalla pyörähdin Sound of Wavesissa ja sain otettua lääkkeet samalla, mitkä pitää ottaa ruuan jälkeen. Sitten ajelin Calanguteen päin. Aurinko paistoi kivasti ja tuuli humisi korvissa. Tuli taas hetkellinen Intia-rakkaus. Tykkään tästä kaoottisesta liikenteestä täällä. Siinä on jotain samaa, kuin itsessäni. Hektisyyttä ehkä? Tulin samalla ajatelleeksi palmuja. Ne ovat täällä itsestäänselvyys. Sitten, kun palaan Suomeen, ne alkavat tuntua unelta. Jännää.

  Kävin paikallisessa supermarketissa ostamassa peiton, pari tyynyliinaa ja alleviivaustussit. Nyt en vihdoin palele öisin! Tämän jälkeen kävin vielä työpaikalla ihastelemassa koiranpentuja! En kestä! Nuo otukset murtavat sydämeni. Guesthouselle palatessani luin hieman pääsykokeisiin, mutta ajatukset alkoivat harhailla. Niinpä käytiin Avalonissa syömässä Tuomaksen, Peten ja Juhon kanssa. Siinä syödessä tuli puheeksi Arupin baari ja päätimme ajaa vielä sinne.

  Chapporassa meno oli lupsakkaa. Baarissa oli meidän lisäksi muutama brittimies, joista yksi nappasi kitaran käteensä, (jossa oli jäljellä enää neljä kieltä), ja hyppäsi tasanteen alle laulamaan minulle serenadia. Toivottavasti elämäni ensimmäinen ja viimeinen! Komediaa ainakin riitti. Istuin Arupin pihalla ja silittelin Dixietä, Dollya ja kahta kissanpentua samalla, kun juttelin Arupin äidin kanssa. Ilta meni mukavasti ja lähdin nukkumaan takaisin guesthouselle.

  Taas yksi päivä takana Goalla. Aurinko paistaa edelleen ja tuuli soi korvissa. Kohta huomaan olleeni täällä kaksi kuukautta, sen jälkeen kolme. Voi kuinka aika rientää…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti