maanantai 25. helmikuuta 2013

"älä tule siihen eteen, voi pyhä lehmä!"

Day 54 - Anjuna, Morjim, Vagator

Yö meni taas valvoessa. Täydenkuunjuhlan trance iski korviin koko yön rannalta ja nukahdin aivan yllättäen. Heräsin aamulla klo 7am ja kyllä, trance pauhaa yhä. Koira ulos, pyykinpesu, hampaiden harjaus ja aamupalaa. Jos tänään saisi vähän enemmän aikaan kuin eilen.

Skootteri alle ja kohti Morjimbeachia. Minulle tulee kyllä ikävä sitä, että skootterilla pääsee tasaisella tiellä 80km/h. Pimeällä ajaessa vauhti ja yön äänet rauhoittavat kivasti. Toisaalta Suomessa ei ikinä voisi ajaa liikenteessä niin kuin täällä. Morjimilla oli taas mielettömän kuuma. Eipä ainakaan tarvitse Suomessa valittaa kuumaa kesää kun täällä on niin jumalattoman kuuma. Ja hyttysiä. Ei ole ikinä jalat ollut niin täynnä arpia kuin nyt täällä.

Tänään pitäisi käydä vielä Arupin baarilla sopimassa työvuoroista. Ja ehkä mennä istumaan taas illaksi internetin ihmeelliseen maailmaan ja ylläri ylläri, tekemään lisää työhakemuksia!

Ajettiin Arupin baarille ja sovin tekeväni töitä aina ma, ke ja pe klo 4pm-11pm. Nyt pitäisi shakersetti vielä löytää niin olen pesunkestävä baarimikko! Putsasin samalla Arupin uuden kissan silmät ja korvat.

Arupilta ajeltiin guesthouselle. Matkalla meinattiin ajaa yhden lehmän päältä, joka oli päättänyt kävellä tien poikki juuri silloin. Kävin pitkässä suihkussa! Oli ihanaa, kun sai pestä kaikki hiekat pois päänahasta, (ei oo muuten helppoa rastoilla!) Suihkun jälkeen kuivattuani itseni, olin ihan yhtä hiekkainen kuin aiemminkin. Yhtä tyhjän kanssa! Nappasin läppärin mukaan ja lähdettiin ajamaan Oasikseen. Matkalla ajettiin hautajaiskulkueen läpi, akward. Oasiksessa sain taas vähän tulevaisuutta selvitettyä ja haettua kouluihin. Nyt odotellaan!

Haettiin Juhon onki guesthouselta ja ajettiin vihanneskaupan kautta Vagatoriin. Kaksi tuttua koiraa liittyi seurueeseen ja tuli perässä kallioille. Vesi oli niin alhaalla ettei tarvinnut kahlata. Aika oli taas pysähtynyt.

Nyt näyttää siltä, että tieni vie Tampereelle kun Suomeudun! ai miksi Tampere? Siellä on koulutus, mikä kiinnostaa (eläintenhoitaja) ja töitä tarjolla. Kai siitä myös syksyn aikana tuli jonkinasteinen koti. Teakkiin jos pääsisi niin olisi myös aika pala taivasta, mutta yrittänyttä ei laiteta! Ei se anna, jos ei otakaan!

Iltaruokaa ja shishaa ja peti kutsui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti