torstai 7. helmikuuta 2013

Lucky


Day 36 – Anjuna, Assagao

  Aamupäivästä en jaksanut enää maata neljän seinän sisällä. Ei voi sanoa, että tauti olisi mennyt pahemmaksi, sillä keuhkot ovat jo ihan ok kunnossa. Nyt vaan särkee leuka sen sijasta. Vasen puoli leuasta on ihan jumissa. Kunnolla ei pysty syömään mitään ja vasen puoli päästä särkee aivan tuhottomasti. Nimimerkillä purkillinen paratabseja/vrk. Ajelin siis Animal Rescue Centeriin Assagaoon. Ulkoilutin neljä pentua ja juuri kun olin lähdössä, oli respassa nainen koiranpennun kanssa. Nainen oli Israelista ja kertoi, että oli pelastanut pennun Arambolista ja hänellä lähtee lento huomenna takaisin Israeliin. Kysyi, tunnenko ketään, joka voisi pitää hänestä huolta ja sanoin, että pentu voisi kanssani olla sen aikaa, kun täällä olen. Niinpä nappasin koiranpennun mukaani ja hänestä tuli Lucky. Raukka on pentuna murtanut tassunsa ja nyt varoo sitä aika ajoin, mutta muuten aivan ihana pentu.

  Ajelin ARC:ltä Vagatorin rannalle, missä pojat olivat ottamassa aurinkoa. Makoiltiin rannalla hetki ja sitten kaupan kautta guesthouselle. Tuomas ja Pete jäivät kiinni poliisiratsiaan ja köyhtyivät 100₨. Nukuin tunnin ja sitten käytiin vielä syömässä Gurussa. Tuomas ja Pete tulivat hetkeksi iltaa istumaan ja sitten mentiinkin jo nukkumaan. Jotenkin oli koko päivä vienyt voimat.

  Välillä tulee sellainen olo, että voisin napata lennon heti takaisin Suomeen. Ei kai tässä muuten mitään vikaa olisi, mutta sairastaminen alkaa ärsyttää pikku hiljaa. Tuntuu, että olen koko ajan kuin viulunkieli. Välillä ei tee mieli puhua mitään, kun pelkään sanovani ikävästi jollekin. Noh. Toivotaan, että tämä alkaa tästä helpottaa. Muuten pitää lähteä taas uudestaan sairaalaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti