sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sanna skarppaa osa... Liian mones tänään!

Day 53 - Anjuna

Näin yön aikana toinen toistaan ahdistavimpia unia. Valehtelematta varmaan 12 elokuvaa pyöri eilen SannaMTV:lla. Nukkuminen on ihan yliarvostettua. Lopetan sen kohta.

Aamulla herätessäni oli aivan mieletön päänsärky. Kaikki oli jotenkin ihan sumussa eikä mistään saanut otetta. Nappasin särkylääkkeen ja käytin koiran pihalla. Alkoi ärsyttää kaikki. Päänsärky tekee sen usein minulle. Juho teki taas aamupalaa, minä siivosin. Uusi Masala Chai oli hyvää. Kerrankin kunnon teetä aamulla.

Aamupalan jälkeen en saanut itseäni liikkeelle. Makasin vain sängyllä ja vuoronperään oli kylmä ja kuuma. Nappasin särkylääkkeen ja Juho lähti tekemään omiaan. Nukahdinkin pian. Kun heräsin oli ihan ok olo, vaikka maailma vielä pyörikin ikävästi. Skarppasin ja lähdettiin Avaloniin istumaan nettiin. Laittelin taas lisää työhakemuksia ja latasin muutaman uuden kuvan. Viereinen seurue poltteli ja kuusenhavujen tuoksu toi pienen koti-ikävän esiin. Jännä piirre. Vielä olisi tarkoitus käydä kaupassa ja laittaa ruokaa. Jos vaikka perunoita ja kukkakaalia taas tänään!

Netti meni poikki Avalonissa, joten siirryttiin Oasikseen. Matkalla yksi hiton murkku upotti taas hampaansa jalkapöytääni! Ai hitto vie, että sattuu!

Keväässä on jotain outoa. Aina keväisin mielialani laskee pohjamutiin. Tänään ei olisi kiinnostanut nousta ylös sängystä ollenkaan. Ei siihen mitään järkevää selitystä. Kun palaan Suomeen, tuo piirre on muutettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti