torstai 28. helmikuuta 2013

Tutkimusmatkailija ms. Kumpulainen palveluksessanne!

Day 57 - Anjuna, Mapusa, Aldona

Yö oli taas helpompi nukkua. Näin unta, että olin reilaamassa Essin kanssa ja piti vaihtaa junaa Gobista Kobiin. Hämmentävää.

Aamupala ja koira ulos as usual. Sitten alkoikin viimeisen "vapaapäivän" suunnittelu. Huomenna alkaa työt. Ei jaksanut taaskaan rantaa, joten nappasin Goan kartan käteen ja alettiin suunnitella reittiä jonnekin. Pari yksinäistä kylää itä-Goassa näytti kutsuvilta. Ne pitäisi nähdä! Kamera kaulaan, koira syliin and off the road!

Ajettiin Mapusaan ja sieltä napattiin kivan näköinen tie, mitä pitkin lähdettiin ajamaan. Päädyttiin selvästi vähän paremmin tienaavien intialaisten lähiöön. Talot olivat isoja ja hienoja upeine puutarhoineen. Jokaisessa pienessä kylässä oli iso valkoinen kirkko ja kalastaja kuivasi katkarapuja tiellä. Aika oli jotenkin pysähtynyt. Tai oikeammin sitä ei enää ollut.

Minulle alkoi tulemaan huono olo, joten lähdettiin takaisin Anjunaan. Varmaankin jonkinasteinen lämpöhalvaus. Vihanneskaupan kautta ja guesthouselle. Moppasin vielä nopeasti lattian ja kävin suihkussa ja sitten kutsui peti. Jos sitä hetken nukkuisi.

Heräsin seitsemältä illalla ja skarppasin itseni Oasikseen nettiin. Tilasin letun ja teetä ja heräilin hieman. Pitäis seuraavaksi mennä laittamaan vielä ruokaa ja sitten voisi vaan relax. Huomenna kun nuo työt vielä alkavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti