sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Musta päivänkakkara katossa

Day 52 - Anjuna, Vagator, Arpora

Mentiin nukkumaan puoli viiden jälkeen, hups. Puhuttiin paljon kaikesta ja ajattelin taas paljon. Jännää, kuinka yöllä vireystila muuttuu niin paljon. Katon tuuletin näyttää aivan päivänkakkaralta. Ainakin, jos on kynttilänvalossa. Se hymyilee pelottavasti ja se on täysin musta. Scary...

Koiran kanssa "aamulenkki" klo 1pm. Pihalla istui guesthousen omistajapariskunta, joiden kanssa jäin vaihtamaan muutaman sanan. Sitten aamupalaa taas vaihteeksi ja nyt jälleen välikuolema. Tänään ei rantaa. Ei jaksa olla niin kuumassa kauaa. Niinpä aateltiin lähteä käymään Vagatorin linnoituksella. Saan napattua samalla lisää kuvia täältä. Eihän niitä olekaan vasta kuin 500.

Lähdettiin ajamaan Vagatoriin päin, mutta oikaistuamme uuden reitin kautta, päädyimme Arupin baarille. Lucky pääsi purkamaan energiansa Pixien ja Dollyn kanssa ja minä nautin spritestäni. Näin ensimmäisen punkinkin täällä ollessani. Se kipitti tyytyväisenä pitkin käsivarttani. Hyi hitti vie ja kylmät väreet. Ei loppujen lopuksi lähdettykään linnoitukselle, kun oli niin kuuma. Pitää mennä joku päivä illemmalla.

Kaupan kautta guesthouselle hakemaan läppäri ja istumaan Oasikseen. Sähkökatko vei netin, joten yritin keskittyä kirjani kirjoittamiseen. Eihän siitä mitään tullut. Olen edelleen kirjoittanut vasta kaksi sivua. Palattiin siis guesthouselle ja nukuttiin päiväunet.

Herätyskello herätti oudoista unista klo 7pm. Olin nähnyt unta, jossa selitin äidille finanssikoroista. En edes itse tiedä, mikä se on. Ajettiin yömarkkinoille, jossq porukkaa oli vielä enemmän kuin aiemmin. Juho osti uutta chaita ja minä tingin itselleni ison laukun. Olin tyytyväinen. Kaupan kautta guesthouselle ja tee tulille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti