maanantai 11. helmikuuta 2013

Kuumuus ja Goan ötökät

Day 41 - Anjuna, Mapusa, Chapora
Aamupalan jälkeen iski armottoman huono olo. Jotenkin joka aamu kiroan sitä, että syön. En ole Suomessa aamiaista tottunut syömään, eikä se täälläkään mikään itsestäänselvyys ole. Niinpä takaisin guesthouselle tekemään pientä välikuolemaa. Oli yllättävän idyllinen olo: miellyttävän viileä tuulettimen ollessa päällä ja koira nukkui kiinni kainalossa. Vaikka oli huono olo, oli samalla jotenkin oikea olo siinä hetkessä.
Lähdettiin Juhon kanssa skootterilla kohti Etelä-Anjunaa, mutta juuri kun sain skootterin käyntiin, alkoi jalkaa vihlomaan mielettömästi. Skootteri sammuksiin ja kenkä pois. Kas vain! Tulimuurahainenhan se siellä oli napannut hampaillaan kiinni ihan kunnolla! Sattuu muuten pirusti niiden purema. Sattui koko loppu reissun vielä. Etelä-Anjunalla kävin varaamassa kampaamoajan keskiviikolle. Nainen oli todella mukava hollantilainen ja kauhistui kuullessaan, että haluaisin ruskeat hiukset. Niinpä ylihuomenna minulla on pitkät vaaleat rastat! Ah, I'm so in love!
Matka jatkui kohti Mapusaa. Fiilistelin taas koko ajomatkan. Oli lämmin, ehkä turhankin lämmin. Mittari näytti aamulla +40. Tuuli humisi korvissa ja lehmät maleksivat kadulla. Torvet soivat. Sitä eli hetkessä täysin! Käytiin pyörähtämässä muutamassa matkatoimistossa ja lopulta saatiinkin halvalla junaliput Hampiin torstaille. Kerala, here we come! Aamujuna tosin klo 710am. Noh. Siinäpä sitten kuunnellaan "chai-huutoja" koko aamun. Kävin samalla myös apteekista ostamassa vihreitä (!!!) päänsärkylääkkeitä. 40Rs, kallista tavaraa. Päänsärky ei vaan jostakin syystä hellitä, vaikka muuten on täysin terve olo.
Nyt uusi välikuolema. Liian kuuma ja lihakset jumissa. Katsotaan, mitä illalla vielä saa aikaan. Yritän ainakin mennä johonkin wifi-paikkaan, että voin tehdä yhden pelkän kuvapäivityksen. Kännykän kautta, kun ei voi kuvia lisätä ja tällä nyt olen blogia kirjoittanut. Eläköön teknologia! Ps. Haluan katsoa muumeja ja 8mm koru meni tänään läpi.
Käsittämätön olo! Ihan hyperaktiivinen! Toisaalta join espresson. Tai no, kaksi. Nyt kohti Arupin baaria ja sitten syömään 6-packiin!
Lainasin sitten N:lle skootteria "5minuutiksi". Nyt on mennyt puoli tuntia. Alkaa vähän pelottaa pikku hiljaa, saanko ollenkaan pyörääni takaisin. Haluaisin kyllä jo lähteä syömään ja suihkuun. Olo täällä on kuin saunassa! Ja nyt on pirusti ötököitäkin. Kaikki syö minua. Jalat ovat täynnä arpia, kun olen repinyt puremat auki. Näkyy hyvin rusketuksen alta.
Täällä ollessa tottuu muuten ötököihin. Yksi aamu löysin muroistani jonkin pienen ötökän. Nostin sen vain pois ja jatkoin ruokaani. Proteiinia! Samoin kaikki hämähäkit! Tulkoon ja menköön. Ei haittaa.
Käytiin syömässä 6-packissa. Oli kyllä mielettömän hyvää ruokaa, pakko myöntää. Kuitenkin ärsytti kaikki aivan mielettömästi. Ja edelleen. Pilvetön taivas tänään. Hitto vie, mikä ärtymyspiikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti