keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hiekka polttaa varpaita

Day 56 - Anjuna, Morjim

Kerrankin nukuin hyvin, enkä edes käyttänyt kemiallisia lääkkeitä. Näin silti ihmeellisiä unia. Olin Justin Bieberin keikalla isolla stadionilla ja jotenkin päädyin backstagelle. Siellä manageri käski minun sanoa Bieberille ennen keikkaa jokin espanjalainen lause, jota en enää muista. Kun sanoin tuon hänelle ennen keikkaa, hän keskeytti keikkansa ja juoksi omaan sviittinsä, jonne jouduin menemään perässä ja puhumaan hänet pitämään keikan. Mitä ihmettä?

Aamupalan jälkeen kohti rantaa taas. Ensimmäinen kerta Goalla ollessani, kun jätän hippimarkkinat väliin. Aurinko paahtaa taas pilvettömältä taivaalta ja hiekka polttaa varpaissa. Melkeinpä tekee palovammoja jalkapohjiin. Onneksi tuulee. Kuumuus ei tunnu painostavalta nyt.

Ajattelin alkaa kirjoittaa taas uutta blogia, minne kirjoitan kaikki asiat, mitkä painaa. Joskus kirjoittelinkin sellaista, salattua tosin. Nyt alan kirjoittamaan samanlaista julkisena, kunhan vain jaksan aloittaa. Tämänkin blogin kirjoittaminen on suhteellisen työlästä.

Perjantaina olisi ensimmäinen virallinen työpäivä klo 4pm-11pm. Minä baaritiskin takana! Miettikääpä sitä! Voin jo kuvitella tilanteen:
"can I have one tequilabomb?"
"yes.. So it's tequila and...?"
No. Ainakin myyn erikoisia drinkkejä jos ei muuta!

Rannalta ajettiin kaupan kautta taas suihkuun ja sieltä kohti Oasiksen netin ihmeellistä maailmaa. Juho oli unohtanut lompakkonsa kauppaan ja haettuamme sen sieltä, oli joku ottanut löytöpalkkiota 400Rs. Pieni hinta, kun kaikki muu oli kuitenkin tallessa. Oasiksessa oli kylmä! Vaikka minulla oli farkut päällä, niin palelin. Enää tunti niin leffa on latautunut ja päästään viettämään leffailtaa, (jep tosi intialaista.) Huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti