tiistai 19. helmikuuta 2013

Jäätymiskuolema

Day 47 - Vasco Da Gama, Panaji, Anjuna

Yö oli aivan järkyttävä. Enpä paljoa nukkunut. Kuinka kylmältä voikaan tuntua 20 astetta?! Palelin koko yön, vaikka koira nukkuikin villapaidan sisällä. Minähän tulen jäätymään Suomeen. Ja ainiin. Olen taas varmaankin kipeä. Voi kunpa kello olisi jo 10am ja olisin omalla guesthousella nukkumassa. Siellä ainakin on lämmin. Sitten herään karuun todellisuuteen ja tajuan kellon olevan vasta 443am ja istuvani junassa keskellä jotain.

Hypättiin vasta Vasco Da Gamassa pois, vaikka liput virallisesti olivatkin Margaoon. Löydettiin heti asemalta onneksi paikallisbussi Panajiin, mutta se oli aivan täynnä! Seisoin 2/3 matkasta ja yritin kaikin voimin pitää Luckya sylissä ja yrittää itse pysyä pystyssä. Kädet tärisi unenpuutteesta ja nälästä. Niinpä, kun vihdoin päästiin Panajissa ulos, tartuttiin taksikuskin tarjoukseen ja lähdettiin kohti Anjunaa.

Guesthouselle suoraan ja siellä nukkumaan. Olin tullessani siirtänyt kortisoonituubin sängyn reunalle, että muistan rasvata palaneen nenäni, mutta tietenkin unohdin. Heräsin klo 11am ja lähdettiin aamupalalle sound of wavesiin. Unohdin rasvata nenäni, taas. Sieltä kaupassa käymään ja pyykkejä pesemään. Kaiken säädön jälkeen lähdettiin istumaan Sunset Bariin Annan kanssa. Oli kiva olla taas kotona.

Sunsetista jatkettiin matkaa Arupin baarille ja sieltä apteekkiin. Apteekkari totesi, että jos keltaiset pillerit ei auta, niin pitää lääkärille mennä. Huokaus. Näillä sit mennään. Kävin suihkussa ja sieltä lähdettiin skoballa ajelemaan kohti 6-packia syömään. Syömisen jälkeen mentiin guesthouselle istumaan iltaa. Loppuyön nukuin lattialla, kun tarjosin Annalle sängyn. Pakko kyllä myöntää, että oli mukavampi nukkua, kuin junan sleeperissä! Ja se on jo aika paljon se!

2 kommenttia: