maanantai 11. maaliskuuta 2013

Chaita ja teatterihuveja

Day 66 - Anjuna, Vagator, Mapusa

Heräsin klo 130pm. Taaa koko päivä meni melkein hukkaan, kun nukkui niin pitkään. Toisaalta ihan hyvä, koska kerrankin nukuin hyvin. Ei tehty itse aamupalaa, koska Ravi oli kokkaamassa. Niinpä käytiin brunssilla Oasiksessa. Oasiksen jälkeen mentiin guesthouselle ja siivottiin ja pakattiin kaikki loput kamat. Pestiin pyykkiä mielettömästi ja lopulta kämppä näytti siltä, että ollaan oikeasti lähdössä. Haikeus.

Kello alkoi tulla jo viisi, joten napattiin shisha mukaan ja vietiin se Arupille lahjaksi. Suomeen en sitä mukanani lähde raahaamaan. Sovittiin samalla Arupin kanssa, että nähdään rannalla illalla. Tarkoitus olisi juhlia läksäreitä nuotion, hyvän musiikin ja shishan voimin!

Skootterin keula kohti Mapusaa ja teatteria. Teatteri oli, noh, ainakin mielenkiintoinen jos ei muuta. Intialaiset nauroivat, kun länkkärit tulivat istumaan konkaninkieliseen näytelmään. Yksi mies piti kalkkunaääntä enkä enää kestänyt! Voi sitä hekotuksen määrää!

Tultiin takaisin Anjunalle ja Juho rupesi tekemään ruokaa. Itse kirjoitin pääsykoetehtävät valmiiksi ja lähdin istumaan Sound Of Wavesiin nettiin, että saan lähetettyä ne Essille, joka lähettää ne edelleen yliopistolle. Mitä vielä! En saanut enää auki hakusivua, jossa yliopistohakuni oli! Niinpä spostia ko. taholle ja nyt odottelen. Stressaa!

Syötiin ja käytiin vielä viimeisiä bensoja ajelemassa pois. Nähtiin Påresh ja hän pyysi spostiosoitettani, että voidaan olla yhteydessä. Kävin ostamassa pullon portviiniä (100Rs) ja sitten kohti rantaa. Lucky leikki Hippiesin pennun kanssa ja aallot löivät korkealle! Pari kertaa piti hypätä alta pois, ettei kastu!

Loppujen lopuksi vain istuttiin ja poltettiin vesipiippua rannalla. Alkoi väsyttää ja niinpä mentiin suoraan nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti