sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Johtopäätös: ei Juholle avaimia!

Day 59 - Anjuna, Calangute, Vagator

Nukuin huonosti taas. Heräilin vähän väliä enkä löytänyt kunnon asentoa. Aamulla taas tutut aamutoimet. Poikkeuksena Essi, joka soitti vähän ennen klo 12. Pyörän selkään hops ja kohti Calangutea. Calangutessa käytiin shishakaupassa ostamassa lisää shishatupakkaa ja sieltä ajeltiin Bagabeachille. Ranta oli todellakin tupaten täynnä turisteja, joten käännyttiin vain kannoillamme ja ajettiin suoraan little Vagatorille. Rannalla näkyi ties minkälaista vaeltajaa. Yksi nainen otti yläosattomissa aurinkoa ja mies juoksi stringit päällä rannalla. Intiassa! Siinähän sitten ihmettelevät, kun intialaiset tuijottavat.

Lentoni Suomeen lähtee 20.3. On aika laittaa asiat kuntoon Suomessa ja palata työhön. Se tuntuu oikein hyvältä ratkaisulta nyt. Tosin 20h matka Chennaihin sleeperissä ei hirveästi naurata. Pitää vain kietoa hiukset rullalle huivin sisälle ja mennä sillä. 20.3 olenkin jo Suomessa klo 16:20 ja sitten kohti uusia seikkailuita. Sitä ennen tosin pitäisi mennä tappelemaan viisumista Panajiin. Kiinnostus 10+.

Oltiin juuri kiivetty hiton korkeat rappuset ylös rannalta, kun Juho huomasi, ettei löydä pyörän avaimia mistään. Mielessä kävi: "ei nyt. Jooko, ei tällä hetkellä." Olin väsynyt, oli älyttömän kuuma ja varpaani särki. Ei muuta kuin, että Juho lähti samat rappuset alas etsimään avaimia ja itse jäin koiran kanssa ylös. Lämpö teki taas ikävää. Välillä oli kuuma ja välillä palelin. Juho palasi tyhjin käsin ja soitettiin respasta pyörän vuokraajalle, että tarvitsemme vara-avaimen. Hän kertoi, että tulee puolen tunnin päästä. Johtopäätös: ei Juholle avaimia.

Istuttiin ja nautittiin auringosta Ocean Bliss Resort ravintolassa. Tai no nautittiin ja nautittiin, kun kumpaakin otti päähän niin hitosti. Paikka oli kyllä nätti. Pitää joku muu päivä tulla ihan nauttimaan paikasta. Vuokraaja tuli ja ilmoitti uuden avaimen maksavan 60Rs. Noh, euro sinne tai tänne. Ilmoitti myös vaihtavansa ensi tiistaina pyörän takakumin. Intialainen vieraanvaraisuus kunniaan!

Guesthousella kylmään suihkuun, (sähköt olivat poikki, joten ei lämmitystä.) Sitten jos skarppaisi itsensä Oasiksen internetin ihmeelliseen maailmaan ja katselisi vähän junalippuja.

Junalippusivu ei tietenkään toimi. Taitaa intialaisilla olla lauantai myös. Ja lento on jo täynnä mitä ajattelin. Niinpä odottelen varmaankin Lontoossa konetta melkein 9h ja olen Suomessa klo 2320. Heathrow here I come!

Nyt kohti guesthousea, ruokaa ja nauttimista. Goan aurinko lämmittää yhä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti