lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viimeinen rantapäivä Goalla

Day 65 - Anjuna, Morjim

Heräsin ensimmäisen kerran 1039am kun koira repi makuupussia päältä. Seuraavan kerran heräsinkin sitten vasta 1pm, hups. Päivä on yhtä kuuma, kuin muutkin. Toisin sanoen: sulan! Päätettiin lähteä siis rannalle. Viimeistä kertaa Goalla.

Morjimille siis skootterin keula. Merivesi oli länpimämpää kuin koskaan aiemmin. En varmaan kesällä mene lähellekään Suomen vesistöjä, kun vesi on niin kylmää!

Lähdettiin ajamaan takaisin ja pakkasin rinkan. Ahdistus. Ei mahdu kamat kyllä millään mukaan! No, jätän puolet olemassaolevista vaatteistani Intiaan. Hetkellisen kettuuntumisen jälkeen lähdettiin ikävillä mielillä tappelemaan guesthousen omistajan kanssa. Katsotaan, kuinka tämäkin päättyy.

Felix ei ollut iloinen kun ilmoitettiin, ettemme aio maksaa koko kuukautta. Väännettiin asiasta varmaan tunnin verran ja lopulta maksettiin vähän yli puoli kuukautta. Tultiin takaisin guesthouselle. Olo oli hirveä. Kauhea paineen tuntu. Niinpä maksettiin loppukin koko kuukaudesta. Ihan vain saadaksemme hermomme tasaantumaan. Ei kyllä vieläkään ole hyvä olo. Ehkä tämä tästä aikanaan. 

Nyt lettuja ja shisha. Huomenna viimeinen päivä Goalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti