torstai 7. maaliskuuta 2013

Häävaloja taivaalla

Day 63 - Anjuna, Calangute, Mapusa

Yö oli järkyttävä. En saanut nukuttua. Pyörin koko yön ja tuskastuin. Puoli kuudelta aamulla nappasin unilääkkeen ja nukahdin. Heräsin puoli kaksitoista siihen, että Essi soitti.

Mentiin Oasiksen nettiin istumaan. Asiat alkavat rullaamaan päässäni pikku hiljaa. Nyt olisi tarkoitus skarpata ja lähteä kohti Calangutea ostamaan lisää shishaa.

Täällä on kuuma. Intian uutisissa sanottiin, että nyt on kuuminta vähään aikaan. Lämpötila on päivällä +40-asteen paikkeilla. Kauaa ei pysty kävelemään ilman, että maailma alkaa pyöriä.

Ajeltiin Felixillä käymään ja ilmoitin lähteväni maanantaina. Sitten pyörän keula kohti Calangutea. Törmättiin suomalaiseen naiseen ja ostettiin shishaa ja sain unilääkkeitä lisää. Niitä tullaan sleeperissä tarvitsemaan! Matkalla käytiin vielä Bagan syrjäisemmällä rannalla pyörähtämässä ja sitten takaisin guesthouselle. Oltiin italiaisen ravintolan Basilicon kohdalla ja käännyin mutkasta, kun sen takaa luikerteli ehkä 2m pitkä käärme! Ensimmäinen käärme koko Intian aikana! Se oli niin siisti! Nyt voi hyvillä mielillä lähteä Intiasta!

Guesthousella juttelin mummon kanssa ja kerroin lähteväni. Hän oli kauhean surullinen. Lähettipalvelun nainen tuli rahastamaan Juhon sitaran kuljettamisen Suomeen ja sitten lähdettiinkin Mapusaan päin.

Intian liikenteessä Mapusaan ajattaessa kävi toteen taas sanonta: go with the flow!" Mapusan teatteri mies osasi kertoa, että seuraava näytelmä on ensi sunnuntaina! Ehditään siis juuri! Ehkä ne pääsykoehaaveet eivät olekaan ihan turhia.

Tultiin guesthouselle ja tein ruokaa, vihanneksilla täytettyjä blinejä! Syötiin ja oltiin ihan täynnä. Katseltiin häiden ilotulitusta ja kuunneltiin sen jyskettä. Nyt jos lääkkeet nassuun ja unta. Aamulla aikaisin Panajiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti