maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ennakkotehtävät...

Day 61 - Anjuna, Vagator

Aloitan tämän kirjoittamisen jo yöllä, koska päässä on ajatuksia, mitkä pitää kirjoittaa ylös kello on 2am, eikä hirveästi nukuta. Väsyttää kyllä, mutta ei nukuta. Onneksi kuitenkin näin päin. Nyt olen keskimäärin joka yö mennyt nukkumaan kolmen aikaan aamuyöstä, eli Suomen aikaan puoli kaksitoista. En halua edes ajatella sitä, jos olisin mennyt täällä nukkumaan illalla yhdeksältä. Voi sitä väsymyksen määrää Suomessa!

Unohdin kertoa yhden tosi hauskan jutun toissapäivältä! Kun Juho oli etsimässä avaimiaan ja minä istuin ylhäällä skoban päällä,( ja näytin varmasti samalta kuin orava, jolla on käpy jäässä,)luokseni tuli "baba" eli pyhä mies. "namaste, namaste" ja armoton höpötystä kieltä, josta minulla ei ollut hajuakaan. Sitten mies tokaisee: "shanti, shanti" ja lähtee kävelemään. Shanti tarkoittaa rauhaa. Totaalinen rauhan tunne voidaan siis lyhentää kahteen sanaan. Aika hienoa, Baba jatkoi matkaansa Vagatorin kukkulalle ja Juho väitti minulla olevan auringonpistos. Ja pyh!

Olen huomannut, että Suomenkieli kangertelee edelleen. Sanajärjestykset on mitä sattuu. Kai englanti pahasti puskee alitajuntaan. Jännää. Itse kun en ole pitänyt itseäni mitenkään hyvänä englannissa ja täällä kaikki kehuvat sitä, jopa britit.

Nyt yritän nukkua ja jatkan tätä päivitystä aamulla (päivällä), kun herään,

******************************************

Heräsin yhdeltä päivällä. Aamupalaa ja hiukset rullalle. Oli jotenkin huono olo. Heitti päästä ja kädet tärisi. Syötiin ja lähdettiin Oasiksen nettiin. En päässyt hakemaan kouluihin, kun sivut olivat niin tukossa. En taida pystyä töihin tänään. Jos kohta ajaisi Arupille ja kysyisi asiaa.

Arup sanoi, etten näytä kovin hyvältä ja käski ottamaan rauhassa tänään. Niinpä vaihdettiin sound of Wavesin internetin ihmeelliseen maailmaan. Saatetaan Juhon kanssa lähteä jo aiemmin Goalta ja pyörähtää muutama muukin Intian paikka läpi. Katsoo, miten junia menee.

Tuli taas huono olo. Kylmät väreet kulkivat pitkin kehoani, kun istuin ja tuijottelin pääsykoetehtäviä, joiden pitäisi olla Suomessa 15.3 mennessä. Nielaisu. Itse olen vasta 20.3 Suomessa. Millä ihmeellä saan kaikki paperit vetämään ajoissa? Guesthouselle takaisin ja ruuan laittoon. Sain kirjoitettua kaksi ensimmäistä pääsykoetehtävääni, kolmannen kirjoitan huomenna ja sitten katsotaan, minne mennään. Eli huominen päivä on pyhitetty Mapusalle ja teatterille!

Nyt ruokaa jälleen ja sitten alkaa leffailtae Life Of Pi. Tänään kyllä varmasti ajoissa nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti