maanantai 7. tammikuuta 2013

Aurinkoa palmujen alla, suolaa hiuksissani


Day Four – Anjuna Goa

Yö oli suhteellisen jännä. Juuso oli saanut ruokamyrkytyksen edellisen illan ravintolasta, jossa oli syönyt pekonipizzan. Heräilin aina, kun Juuso juoksi vessaan, mutta nukahdinkin kyllä aina saman tien uudestaan. Unen pöpperössä heräsin kunnolla, kun Juuso kysyi, voiko juoda salmariani. Hyvin hämmentyneenä ja unisena vastasin, että antaa mennä vain. On kuulemma paljon raikkaampaa oksentaa, kuin pekonipizza. En ehkä itse vielä allekirjoita tuota, mutta toisaalta, enpäs pekonipizzaa ole, (enkä kyllä aiokaan), oksentanut. Loppujen lopuksi puolen päivän aikaan nousin ylös ja lähdin metsästämään ruokaa. Päädyin taas Oasikseen ja juttelin hetken aikaa Skypessä Essin kanssa, syöden samalla Calazone-pizzaani. Löysin isomman supermarketin hetken käveltyäni. Hyvin kattava valikoima kaikkea ruokatarviketta sekä shampoita ja muita hygieniajuttuja. Hyvä niin, sillä shampoo puuttuikin ja ostin hieman vahvempaa aurinkorasvaakin samalla. Juusolle nappasin appelsiinimehua ja Gatoradea. Jos se vaikka edes vähän palauttaisi miestä elävien kirjojen pariin.

  Olin melkein varma, että minuun kiinnitettäisiin enemmän huomiota nyt, kun en enää liiku Juuson kanssa, mutta toisinpa kävi. Kyllähän sitä pari kertaa kuuli jonkun huutelevan ”lovely ladya”, mutta aurinkolasit päässä ja nokka eteenpäin, niin pääsi vain kävelemään. Vaihdoin uimapuvun päälle ja suuntasin rannalle. Kaunis päivä ja aurinko paistoi, (niin kuin joka ikinen päivä täällä!) Makoilin auringossa muutaman tunnin ja hankin lisää väriä ihooni kirjaa lukien ja musiikkia kuunnellen. Kävin myös uimassa, vaikka aallokko olikin aikamoinen.  Juuri kun olin lähdössä takaisin ja laitoin housuja jalkaa, tuli viereeni n. keski-ikäinen mies, joka kysyi englanniksi voiko kysellä tatuoinneistani. Sanoi, ettei häntä kiinnosta, mutta: ”that noisy little bastard wants to know.” Jep, terassilla istui ihan kivan näköinen nuori poika hymyillen. Juttelimme hetken niitä ja näitä ja pyydettiin minua nauttimaan muutaman virvokkeenkin heidän kanssaan, mutta päätin mennä takaisin kotiin, (no nyt kutsun sitä jo kodiksikin), katsomaan miten Juuso pärjää.

Auringonlaskun kuvailua


  Siellähän mies makasi jo ainakin melkein eloisana. Kävin suihkussa ja pesin suolan iholtani ja hiuksistani ja aftersun nahkaan. Nyt tuntuu taas kovin ihmismäiseltä ololta. Tänään olisi ollut myös markkinat Arporassa, mutta joudutaan nyt skippaamaan ne. Kyllähän tässä nyt vaikka ensi lauantaina kerkeää sinne.

Palmuja Anjunalla

  Goa alkaa kolahtaa pikku hiljaa. Nyt alkaa tuntua siltä, että täällä viihtyy, eikä yksinäänkään näytä olevan niin kauhea olla. Nyt jos vielä kävisi jotain pientä syömässä ja sitten voisi vain rauhoittua ja olla. Jännää, kuinka päivät kuluvat niin verkkaisesti täällä. Mihinkään ei ole kiire, mutta mihinkäs tässä valmiissa maailmassa olisi. Tämä on elämää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti