torstai 10. tammikuuta 2013

Itkupotkuraivari

Day Nine - Anjuna, Panaji, Assagao & Vagator

Ensimmäisen kerran iski Goa vasten kasvoja aika kovaa.

Aamulla heräämisen jälkeen käytiin hakemassa Felixiltä kirjeeni ja tämän jälkeen ostettiin kaupasta muutama postikortti. Kävelimme tuttuun Oasikseen syömään aamupalaa ja täyttämään kortteja ja otettiin taksi Panajiin. Poliisiasemalle päästyämme ilmoittivat, että ttarvitsevat uuden kirjeen työpaikaltani ja että tulkaa huomenna uudestaan. Myöskään passini värivalokopio ei kelvannut, sillä siinä ei näkynyt Intian leimaa. Eihän tuo muuten iso juttu olisi, mutta Panajiin meno maksaa kuitenkin suhteellisen paljon näin paikalliseen hintatasoon nähden. Ja viimeistään ensi viikon keskiviikkoon mennessä pitää olla rekisteröitynä tai jään Intian lentokentälle ruikuttamaan, kun takaisin Suomeen yritän.

Hajotti kyllä suhteellisen paljon. Otettiin taksi siitä postitoimistolle. Ostettiin postimerkit ja huomattiin, että ne täytyy itse liimata paikalleen! Olipas työn ja tuskan takana, mutta nyt voi sanoa senkin tehneensä! (eli te, jotka saatte postikortin, arvostakaa sitä!)

Jatkettiin taksilla tulevalle työpaikalleni hakemaan kirjettä poliisia varten. Paikka hellyytti totaalisesti. Pieniä koiranpentuja koreissa ja muita koiria joka paikassa. Tämä totaalisesti on paikkani. Saan kirjeen hakea varmaankin ja toivottavasti ensi maanantaina. Kädet ristiin tämän asian kanssa. Matkalla takaisin yksi koira tuli vielä rapsuteltavaksikin.

Taksilla jatkettiin vielä Vagatoriin hakemaan Intia-liittymäni. Suominumerosta minua ei siis enää tavoita ollenkaan! Ja postia tänne on aika turha kirjoittaa, jollei käytä kuriiripalvelua. Muuten ei varmasti saavu perille!

Tultiin takaisin guesthouselle ja olin alkamassa kirjoittaa tästä päivästä, kun huomasin läppärinkin olevan rikki. Ei kiva yllätys. Se on ainoa olemassaoleva koneeni ja ilman sitä tää blogin kirjoittaminen on suhteellisen hankalaa. Puhumattakaan kuvien laittamisesta tänne. Teki mieli jäädä vaan makaamaan sängylle. Eiköhän tämäkin ketutus iltaa myöten laannu.

Nyt en jaksa ajatella enää tämän päivän ärsyttävyyksiä yhteen enempää! Huomenna uusi päivä ja toivottavasti parempi sellainen!

2 kommenttia:

  1. Kyllä normiposti perille saapuu suomesta. On tullut perille myös iso läjä salmiakkia :-)

    VastaaPoista
  2. No jotain positiivista! Tuntuu, ettei kukaan tiedä katujen nimiä kun kysyy! Toisaalta kuriiripalveluna tulee kuulemma hyvin perille. :)

    VastaaPoista