maanantai 7. tammikuuta 2013

Kuolema korjaa


Day Five – Anjuna Goa

Viidennestä päivästä ei ole juurikaan kerrottavaa. Yö meni siinä, että makasin selälläni ja vatsallani ja yritin olla oksentamatta. Oli tajuttoman huono olo, mutta jotenkin pystyin olemaan oksentamatta ollenkaan. Sitten nousi kuume. Aamulla en päässyt ylös ollenkaan. Juuso lähti syömään ja kauppaan ja kun vihdoin pääsin ylös sängystä, jäin vessan lattialle oksentamaan. Tarpeeksi kauan kun oksensi, niin alkoi oksentaa vertakin, way to go!

  Koko päivän vain makasin paikallani sängyssä ja yritin olla ajattelematta ruokaa. Pelasin vähän aikaa koneella plants vs. zombies ja nukuin lisää. Juuso lähti Helenan ja Markettan kanssa Samovariin illalliselle. Ensimmäisen kerran sitä kirosi Goan maan alimpaan helvettiin, vaikka loppujen lopuksi selvisi, että tuo olikin normaalia vatsatautia Suomesta. Juuson kaverilla oli ollut viikko sitten ja siitähän se sitten lähti.

  Illalla, kun Juuso tuli, ratkottiin vielä muutama ristikko (alkaa olla melkein normaalia ajanviettoa täällä), ja sitten nukahdinkin melkein heti.

 Jos sitä nyt olisi sairastanut kaikki taudit täällä olon ajaksi. Ainakin niin voi toivoa! Toisaalta sairaalat ovat kuulemma todella hyviä täällä, ihan länsimaista tasoa. Enpä kuitenkaan välttämättä haluaisi niitä mennä katsastamaan tässä heti lähiaikoina. Nyt pitäisi koputtaa puuta. Näillä mielin kohti uutta aamua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti