maanantai 21. tammikuuta 2013

Rinnakkaistodellisuus


Day 19 – Anjuna

  Namaste! Unirytmi on kohta melkein käännetty! Herättiin aamulla yhdeksän jälkeen jo ja tie vei aamupalalle Om Cafeseen. Päätettiin muutama päivä sitten, että mentäisiin Omiin syömään kerran viikossa, mutta hups se siitä. Aamupalaksi kanawrappia, pannukakkuja ja cafe frappé! Oi vitsit, että olen alkanut pitämään jääkahvista täällä! Taivas!

  Käväistiin takaisin guesthousella pyörähtämässä ja sitten matka vei kohti rantaa jälleen. Istuttiin tutuille aurinkotuoleille, jonka baarissa työskentelee nuori mukava poika. Viime kerralla hän kertoi omistavansa lähistöllä pyörivän kultaisennoutajan näköisen koiran, ja tämä samainen koira nukkuikin aurinkotuolimme alla. Tänään oli taas kuuma. Ei tullut niin paljoa, mutta pystyi kuitenkin suht mukavasti olemaan auringossa. Juotiin muutama limu, mm. paikallista Mazaa, mikä on lähinnä mangosmoothieta. Ostettiin myös rannalla kulkevalta hedelmäkauppiaalta tuoretta ananasta. Nainen kantaa n. 30kg painavaa hedelmäkoria päänsä päällä, käsittämätöntä!

  Loppujen lopuksi tämäkin päivä on vain soljunut rannalla ollessa. Tarkoitus oli lähteä hakemaan dreadlockit tänään Bobilta, mutta Helena ilmoitti, ettei saanut Bobia kiinni. Jos illalla onnistuu, niin silloin sitten. Muuten siirretään suosiolla huomiseen.

  Intialaiseen kulttuuriin ja päivien soljumiseen alkaa tottua. Ikinä ei ole kiire mihinkään. Tuntuu, kuin eläisi ihan uudessa todellisuudessa – rinnakkaismaailmassa. Ikinä ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan, eikä sillä oikeastaan olekaan mitään merkitystä! Täällä hermo lepää.

  Olen aika varma, että kohta adoptoin koiran täällä oloni ajaksi. Cutie pyörii mielessä. Se voisi hyvin asua kanssani ja olla mukanani ACR:ssä ja sitten kun takaisin lähden, sen olisi hyvä olla ACR:n hoivissa. Mistäköhän sitä vain löytäisi kaulapannan. Hihnaa ei tarvitse kuitenkaan.

  Näihin mietteisiin on hyvä lopettaa. Illalla vielä syötävää ja sitten katsotaan, minne Goa taas johdattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti