sunnuntai 27. tammikuuta 2013

"Hiton idiootti!"


Day 26 – Anjuna, Chappora, Arpora

  Aamulla käytiin syömässä Sound Of Wavesissa. Tilasin hieman perinteisempää aamupalaa, mikä sisälsi mm. muroja! Enpäs muistanut, että olisin maitoa kaivannut näinkin paljon! Nappasin skootterini ja ajelin Chapporaan Arupin luokse. Sain buukattua itselleni töitä baarista ja pääsen muutaman keikankin vetämään. Elämä siis hymyilee! Käväisin guesthousella ja jatkettiin Juuson kanssa rannalle. Ei tosin kauhean kauaa makoiltu, sillä ei päästy samoille aurinkotuoleille, missä olemme aina muut päivät istuneet. Toisilla paikoilla pyöri myyjiä koko ajan ja ainoa mukava asia rannalla oli tuttu hedelmäkauppias, jolta ostettiin kokonainen vesimeloni 100₨. Hän oli nähnyt minut, Juuson ja Ilonan kävelevän yhdessä ja kyseli, onko kaikki hyvin. Varmaankin luuli Ilonan olevan kolmas pyörä!

Mango orange - Smoothie

  Rannalta suihkuun ja siitä hypättiin skootterin kyytiin ja lähdettiin ajamaan Arporaan kartingia ajamaan. Ohitin Juuson, vaikka lähdinkin viimeiseltä sijalta ja olin aivan fiiliksissä ajamassa, kunnes yhtä intialaista mutkassa ohittaessani, tämä päätti iskeä jarrut pohjaan! Hiton idiootti! Sormeen tuli vekki, kun se jäi johonkin osaan autoa kiinni ja tämä intialainen ei tajunnut painaa kaasua, että oltaisiin irti päästy. Niinpä odottelin pienen ikuisuuden, että ratahenkilökunta tuli irrottamaan meitä. Menetinpä johtoasemanikin siinä. Intialaiset näytteli peukkua radan varrella taas. Eivät ole tainneet nähdä naisen ajavan näin kartingia! Tulinkin loppujen lopuksi toisena maaliin, mutta jäi silti ärsyttämään.

  Kaupan kautta takaisin guesthouselle ja kirjoittelin uuden biisin. Sitten menimme syömään Sound of Wavesiin momoja, ja siitä Guruun lasilliselle portviiniä. Loppujen lopuksi nukkumaan. Loppujen lopuksi jotenkin harvinaisen turhauttava päivä.


Karting!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti