torstai 31. tammikuuta 2013

Hakaristit otsassa


Day 29 – Anjuna, Chappora

  Aamulla suunta kohti hippimarkkinoita. Nukuin huonosti, kun palelin koko yön. On kyllä pakko lähteä ostamaan paksu peitto Mapusasta. Tänne jäätyy muuten yöllä. Markkinoilla oli kuuma ja jotenkin enemmän ihmisiä kuin aiemmin. Törmäsimme myös suomalaisten pitämään putiikkiin. Muutenkin suomalaisten määrä on jotenkin kasvanut. Jännää, sillä sesonkiaika on jo tavallaan mennyt. Ilona liittyi joukkoomme ja kiertelimme aikamme. Ostoksia en tehnyt. En vain yksinkertaisesti tarvitse mitään. Pakko kuitenkin myöntää, että joka kerta kun ohitan teekauppiaan, tekisi mieli ostaa kaikkia makuja vähän. Samoin mausteita. Mutta ei vielä.

  Ilona jäi kiertelemään markkinoille, mutta muille tuli sen verran lämmin kiertelystä, että vaihdoimme rantabaariin limuille. Paikka ei ollut niin hieno, kuin olin muistanut sen ensimmäiseltä päivältä, mutta pääasia, että nestettä sai. Kai minä sitten vain olen niin huono juomaan nestettä. Ei täällä vai yksinkertaisesti tajua juoda. Jano ei yllätä samalla tavalla. Petollista. Kuitenkin huono olo alkoi painamaan ja päädyin ostamaan Simonilta, (nuori poika La Cavasta), pullon vettä ja sanoin jätkille meneväni guesthouselleni hieman lepäämään. Kirjoittelin pari edellistä päivää blogiini ja muutaman sähköpostin. Alkoi ramaista ja lähdin ajamaan vielä Chapporaan Arupia katsomaan. Arupin toinen kissanpentu nukahti syliini, enkä olisi halunnut lähteä ollenkaan. Kuinka paljon voi ihmisen sydän heltyä noinkin pienestä asiasta.

  Ajelin Arupilta poikien guesthouselle, missä alettiin grillata. Laitettiin nuotio pystyyn ja Juho väkersi tomaatti-basilika-valkosipuli-juusto täytteisiä paprikoita. Ilta meni istuessa ja jutellessa. Pieniä ärtymyksen merkkejä oli ilmassa silloin tällöin ja kurkkukipu alkoi painaa. Ei tehnyt mieli ollenkaan puhua tai hengittää. Tavallaan otti todella paljon päähän se, että kerrankin kun sitä on ulkomailla niin pitää olla kipeä. Turhauttavaa. Lisäksi keskustelunaiheet politiikasta, oikeasta hallinnosta ja natseista saivat sapen ajoittain kiehumaan. Harmi, että on julkinen blogi! Lähdettiin Juhon kanssa guesthouselta ja käytiin vielä juomassa teetä Sound Of Wavesissa. Tilasin hunaja-sitruuna-inkivääri teen ja voin kertoa, että teki hyvää kurkulle! Oli kylläkin turhan makea omaan makuuni. Sitten kutsui jo sänky. Täällä tulee koko ajan vaan väsyneemmäksi ja väsyneemmäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti