perjantai 25. tammikuuta 2013

Rantaelämää


Day 23 – Anjuna

  Aamulla aamupalalle Oasikseen ja siellä törmättiinkin yhteen suomalaiseen mieheen. Oli suhteellisen limainen tapaus ja kertoi olleensa Palolemissa 3kk ja pesevänsä ikkunoita Suomessa. Oli varmasti nauttinut muutakin, kuin raikasta vuoristoilmaa filtterin läpi, mutta lähti onneksi pian jonnekin omine hyvinensä. Kun oltiin syöty, oli tarkoitus käydä maksamassa Felixille oleilustani täällä, mutta Felix ei ollut kotonaan. Niinpä kaupasta ostamaan ötökkämyrkkyä ja uutta aurinkorasvaa. Mikä olikin helpommin sanottu kuin tehty! Intialaiset kun tuppaavat käyttämään ihoa vaalentavaa rasvaa! Niinpä kaikki rasvat olivat joko +30, +40 , +50 TAI -30, -40, -50. Loppujen lopuksi löysin kuin löysinkin +4 rasvaa ja matka kohti rantaa.

  Guesthousella oli sähköt poikki viime yöstä lähtien, eikä vettä siis tullut. Vähän arvelutti lähteä rannalle, jos ei olisikaan tullut vettä illalla. Kuitenkin nappasimme tutut aurinkotuolit ja odottelimme Ilonaa, joka saapuikin puolisen tuntia jälkeemme. Juttelimme niitä näitä ja muutama intialainen tuli kuvaamaan Juusoa ja Ilonaa. Kun kolme tuntia oltiin lojuttu, oli aika lähteä pois auringosta jälleen. Sovimme kuitenkin illalla näkevämme vesipiipun ääressä.

  Nyt olisi tarkoitus käydä vuokraamassa skootteri, sillä huomenna matkamme käy kohti vesiputouksia, elefantteja ja apinoita! Vaikka tänään ei siis tapahtunutkaan yhtään mitään, voi ajatella huomenna tekevänsä vieläkin enemmän. 

(Hups. Päivittelin väärässä järjestyksessä nämä tänne! Pahoitteluni!)

2 kommenttia:

  1. Hei. Mainitsit tuolla aikaisemmassa postauksessa että hiuksiesi takutusta jatkettiin baarissa, jonka omistaja kantoi kissanpentua olkapäällää. Sattuiko tuo baari olemaan Paulo's, pienen pieni paikka chaporaan menevän tien risteyksessä?
    Hauskaa reissua muuten, itse palasin joku aika sitten Intiasta, viimeinen kuukausi reissusta tuli vietettyä Chaporassa. Vagatorista löytyy muuten yksi ranta jossa uiminen onnistuu mainiosti ja inkkarimiehiäkään ei yleensä eksy paikalle tuijottelemaan ennenkuin iltapäivällä. :)

    VastaaPoista
  2. Juurikin sama paikka! Arup niminen mies pitää puljua pystyssä! Mukava mies. :) ja joo kuulinkin tuosta Vagatorin toisesta rannasta! Pitää joku päivä käydä tsekkaamassa itsekin!

    VastaaPoista