perjantai 11. tammikuuta 2013

Laiska päivä

Day Ten - Anjuna Goa

Herättiin laiskasti joskus yhdentoista aikaan, mutta noustiin sängystä vasta tunti myöhemmin ja raahauduttiin syömään Oasikseen. Mitään suunnitelmaa ei päivälle ollut, kun rannallekaan ei voitu mennä Juuson palamisen takia.

Syömisen jälkeen pyörähdettiin kaupaan ostamaan kaurakeksejä, snickersiä ja uno-kortit! Niiden kanssa pelattiin muutama peli sitten guesthousella. Väsytti aivan mielettömästi ja nukahdinkin sängyllä maatessani. Nukuinkin sitten 3h, hups.

Kun heräsin kävin suihkussa ja vähän piristyin. Lähdettiin iltaa istumaan Avalon sunset baariin ja täällä odotellaan nyt Helenaa iltaa istumaan myös. Kaiken kaikkiaan harvinaisen tylsä päivä!

Kyllähän tämä tekee hyvää, kun on tottunut siihen, että vain menee ja menee Suomessa. Oottakaapas vaan, kun pääsen takaisin sinne! Sitten mennään ja kovaa!

Rupee Anjuna olemaan suhteellisen tuttu paikka. Ihmisiä alkaa tunnistamaan ja paikat tuntemaan. Kai sitä on totuttu paikallisille tavoillekin, kun pystyy melkein ilman omantunnon pistoa heittämään roskat maahan! Kyllä tästä kodin vielä saa.

Juuso sanoi, että oon ihan eri ihminen kuin olin ennen tänne tuloa. Voi olla. Hyvinkin mahdollista. Täällä voin oikeasti olla onnellinen ja hymyillä pyytteettömästi. Tämä paikka korjaa minua. Kaikkea sitä, mikä minussa on ollut rikki. Kun Suomeen laskeudun, voin sanoa olevani ehjä taas.

Näillä eväillä kohti huomista taas!

Ps. Eilen ravintolan lattian poikki juoksi älyttömän kokoinen rotta! (=totaalinen hysteria!)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä toi tekemättömyys, varsinki sulle. jokos oot saanu kaikki viralliset paperihommat ja lomakkeet vietyä poliisille?t.henna

    VastaaPoista
  2. Maanantaina vasta kun vkl kaikki virastot on kiinni täällä! Ja haha! Kai se tekee :)

    VastaaPoista