torstai 10. tammikuuta 2013

Rantapäivä!

Day Eight - Anjuna

Aamulla oli alunperin tarkoitus lähteä taas Panajiin rekisteröimään viisumiani, mutta "isäntäperheeni" Felix sanoi, että hänen kirjoittamansa kirje on huomenna valmis.

(Unohdin kirjoittaa moottoripyöräseikkalustani eilen! Illalla guesthousistamme yksi intialainen mies lupasi näyttää, missä Felix on, jotta saan haettua kirjeen poliisille. Koska minulla ei ollut moottoripyörää hän lupasi heittää minut. Olipas mieletön tunne! Ei voi sanoin kuvailla sitä fiilistä, kun istuu moottoripyörän selässä ja pitää käsillä kiinni selkänsä takaa Intian liikenteessä! Töihin mennessä on kyllä pakko vuokrata skootteri, että täällä pääsee liikkumaan. Kaikki liikkuu skoottereilla täällä!)

Mutta takaisin asiaan. Päätimme loppujenlopuksi ottaa vain rantapäivän. Menimme rannalle, nappasimme aurinkotuolit ja makoilimme joku 3h. Juuso paloi ja itsekin hieman. Oli kauhean kuuma. Jotenkin ei tuullut juurikaan, vaikka yleensä rannalle tuulee todella paljon.

Illalla ei taas päästy liikkumaan minnekään. Ehkä, koska se teki suhteellisen kipeätä Juusolle. Päädyttiin kuitenkiin Oasikseen yksille (ja varmasti viimeisille Intialaisille drinkeille). Sex on the beach oli niin täyttä viinaa, että huono olo melkein tuli. Vastedes pysyn pullotetuissa juomissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti