sunnuntai 27. tammikuuta 2013

"Perrrrrrrrrrrrkele!"


Day 25 – Anjuna, Chappora, Arpora

  Edellisenä iltana/yöllä en saanutkaan enää unta. Oli melkein puolenyön, kun lähetin Ilonalle viestin nukkuuko hän, ja tekisimmekö jotain. Ilona kertoi olevansa Helenan ja tämän poikaystävän kanssa Hippiesissä, joten laitoin itseni kuntoon ja lähdin kävelemään sinne. Matkalla Gurusta ilmestyi länkkärimies, joka huusi minulle: ”Hey, It’s you again!” Ihmettelin hetken aikaa ennen kuin mies pahoitteli, että oli sekoittanut minut toiseen. Kävelin Hippiesin takaa sisälle ja sain leiman käteen. Löysinkin Ilonan ja Helenan ”tanssilattian” perältä. Hippiesissä ei varsinaisesti mitään lavaa ole. Vain hiekka-alue, jonka edessä Dj:t soittavat. Goa-trance vei mukanaan ja päädyin tanssimaankin. Minä, joka en ole yhtään sinut tanssimisen kanssa! Törmäsimme myös limaiseen turkkilaiseen mieheen, joka suuteli minua kaulaan, hyh. Alkoi väsyttää jossakin kohtaa yötä ja kömmin takaisin nukkumaan.

  Aamulla suuntasimme rannalle ottamaan aurinkoa. Oli Intian kansallispäivä, joten ranta oli tupaten täynnä intialaisia turisteja. Tähän pitää tottua. Monsuunikautena niitä intialaisia turisteja täällä vasta riittääkin! Soitin Helenalle ja hän kertoi Ilonan olevan hiustenleikkauksessa. Niinpä kävimme syömässä ja guesthousella suihkussa. Lähdin hakemaan Ilonaa skootterilla Helenalta ja ajoimme Chapporaan yksille Arupin luokse. Oli kiva katsella nuorten kissanpentujen leikkimistä koirien kanssa. Lisäksi baarissa istui brittimies, joka sanoi ihailevansa muusikkoja. Hän oli asunut Goalla jo kuusi vuotta.

  Jätimme skootterin guesthouselle ja nappasimme riksakyydin Arporan yömarkkinoille. Ilona osteli vaikka mitä ja minä ja Juuso lähinnä vain seurasimme kuuliaisesti. Törmäsimme myös Helenan ja Ilonan tuttuun Markoon. Hän on parturi-kampaaja ja asuu miesystävänsä kanssa Goalla. Hauskinta oli tuo hänen miesystävänsä. Hän kertoi Markon opettaneen hänelle suomea. Ylläri, kaikki kirosanat. Toisaalta tuo mies lateli kirouksia, kuin suomalainen ikään! Ärrä pärisi ja kaikui ympäri aluetta miehen huudellessa perkelettä. Piristi mukavasti iltaa. Muun muassa: "munankarva", aiheutti totaalisen hajoamisen, kun sen kuuli ulkomaalaisen suusta!

  Ostimme kojusta ruoaksi dumblingseja ja niiden jälkeen otimme riksakyydin takaisin Anjunaan. Olin luvannut heittää Ilonan kotiin, mutta päädyimme istumaan iltaa vielä Guruun. Polttelimme vesipiippua ja nautin lasillisen portviiniä. Oli kiva ja rauhallinen fiilis. Sydämeni taitaa jäädä Goalle. Kun lähdimme Gurusta, törmäsimme kulttuurillisesti hyvin sekoittuneeseen seurueeseen. Seurueessa oli yksi espanjalainen, kaksi ranskalaista ja etelä-goalainen. He kertoivat tänään olevan täydenkuunjuhla ja pyysivät meitä mukaan juhliin. Kieltäydyimme kuitenkin kohteliaasti ja jatkoimme guesthouselle. Nappasin pitkähihaisen paidan ja heitin Ilonan kotiinsa. Oli jo kylmä ajaa tuohon aikaan ja palelin, vaikka muuten olikin lämpimästi päällä.
  Huomiseksi ei vielä mitään suunnitelmia. Katsoo, mihin asiat kehkeytyvät. 

Ps. Teksti on varmasti tosi sekavaa, kun Juuso höpötti koko ajan jotain käsittämätöntä vieressä! Kaikella rakkaudella vaan nyt ko. henkilölle!

1 kommentti: